fbpx

Asigurati servicii de inregistrare domenii si/sau gazduire a paginii web?

Asiguram servicii de:
  • Inregistrare domenii
  • Hosting (Gazduire web)
  • Creare, Administrare, Optimizare site-uri
  • Design si Print (Logo, Carti de vizita, Flayere, Reviste etc)
  • Consultatii va oferim consultanta cu privire la necesarul de spatiu pe disc si de trafic, dar si la programele si facilitatile ce trebuie sa le contina gazduirea, ce gen website ati avea nevoie si care ar fi costul acestuia etc.

De unde stiu ce domeniu ar trebui sa iau ?

Numele site-ului pe care doriti sa-l achizitionati poate sa nu fie disponibil dar verificam daca este sau nu disponibil. Se prefera un nume scurt, usor de retinut, numele marcii sau afacerii Dumneavoastra - daca aveti una, sau o denumire din combinatia a 2 sau 3 cuvinte, care sa aiba un inteles clar si - mai ales - legatura cu obiectul de activitate al paginii web.
Cuvintele pot fi separate prin "-", intrucat sunt interpretate ca spatii intre cuvinte.
In ceea ce priveste domeniul, se prefera ".md" pentru publicul tinta moldova si ".com" in cazul in care afacerea are legaturi in afara tarii. Daca nu sunt disponibile aceste domenii, mai puteti incerca domenii ca ".eu", ".biz", ".net", ".org", ".info".

Cat dureaza realizarea unui site web ?

Timpul de realizare a unui site este determinat, ca si pretul, de complexitatea proiectului. Din experienta noastra, durata de realizare a unui site variaza de la 15 zile pentru un site de prezentare pana la 35 zile pentru un magazin online. Firma noastra se va obliga printr-un contract sa respecte termenul de realizare a site-ului, stabilit de comun acord.

Ce materiale trebuie sa pregatesc pentru a fi puse la dispozitie ?

Sunt acceptate materiale in format clasic sau electronic, stocate pe suport media (CD,DVD,etc.) sau expediate prin e-mail.    Continutul site-ului este extrem de important, intrucat prezenta oricarui element din site-ul Dvs. trebuie sa aiba un scop, sa transmita incredere vizitatorului / potentialului client.Pentru realizarea site-ului este bine sa aveti pregatite informatiile despre produsele si/sau serviciile oferite, date si un mic istoric despre firma Dvs., precum si orice alte materiale pe care doriti sa le postati in cadrul viitorului site: imagini, bannere, logo-uri, grafice, pliante, autorizatii, certificari, atestate, diplome, alte lucruri pe care doriti sa le faceti cunoscute.

Cum pot modifica elementele din cadrul site-ului?

Pentru a modifica paginile site-ului Dvs. sau pentru a actualiza informatiile din cadrul lor este suficient sa expediati un e-mail cu toate noile detalii, acestea aparand intr-un timp extrem de scurt online (se presupune ca ati optat initial pentru un contract de mentenanta si update, caz in care toate costurile modificarilor sunt incluse si acoperite de abonament).

Ce inseamna mentenanta si suport pentru un site ?

Mentenanta unui site presupune actualizarea si verificarea functionalitatii site-ului precum si corectarea eventualelor erori sesizate. Firma noastra va poate oferi contractual servicii de administrare, mentenanta si update sub forma de abonament lunar.
Site-ul web trebuie sa tina pasul cu activitatea firmei Dvs., reflectand activitatea saptamanal / lunar /trimestrial / etc.
De aceea el trebuie intretinut, realizandu-se modificari periodice, atat in privinta informatiilor (preturi, produse si servicii noi, evenimente, locatii noi, date de contact etc.) cat si in privinta structurii (noi sectiuni de produse, noi servicii si facilitati etc.).

Ce inseamna re-design ?

Re-designul are ca scop imbunatatirea, deci noul site va fi superior calitativ, mai eficient si complet actualizat, avand noi sectiuni sau noi produse si servici adaugate!    Pentru aceasta e suficient doar sa ne transmiteti adresa web a site-ului.Aveti un site web, dar acesta nu mai corespunde imaginii si strategiei de marketing a firmei Dvs., doriti sa imbunatatiti functionalitatea site-ului Dvs. - firma noastra va sta la dispozitie cu solutii de imbunatatire a continutului, a layoutului si graficii, precum si de optimizare a site-ului actual dupa atenta studiere a acestuia.
Pentru aceasta e suficient doar sa ne transmiteti adresa web a site-ului.
Re-designul are ca scop imbunatatirea, deci noul site va fi superior calitativ, mai eficient si complet actualizat, avand noi sectiuni sau noi produse si servici adaugate!Pentru aceasta e suficient doar sa ne transmiteti adresa web a site-ului.

La ce se refera crearea de logo sau sigla ?

Dvs. ne puteti transmite eventuale teme si colorit preferate - sau lasati totul in seama noastra - iar noi vom veni cu minimum trei variante ( inclusiv motto / slogan ), din care veti alege una pe care o vom imbunatati in continuare, pana la forma finala.Logo-ul sau sigla unei companii reprezinta imaginea in fata partenerilor, clientilor, simplilor vizitatori si potentiali clienti.
Dvs. ne puteti transmite eventuale teme si colorit preferate - sau lasati totul in seama noastra - iar noi vom veni cu minimum trei variante ( inclusiv motto / slogan ), din care veti alege una pe care o vom imbunatati in continuare, pana la forma finala.

Cine detine dreptul de proprietate asupra proiectului in momentul in care acesta este finalizat ?

In momentul in care plata s-a facut integral, toate drepturile asupra proiectului va apartin Dvs., primind si toate fisierele sursa, codarile, si imaginile utilizate la realizarea proiectului in format electronic pe un suport multimedia ( CD ) si email.

Cand se semneaza contractul de servicii web ?

Dupa ce ne-am asigurat ca exista o concordanta intre ceea ce putem realiza si ceea ce va doriti Dumneavoastra raportat la design, asezare in pagina, format, numar de pagini, timp de executie.

Cand si cum se efectueaza plata serviciilor contractuale de web design?

Remunerarea serviciilor oferite se realizeaza astfel: 50% la semnarea contractului, iar diferenta la finalizarea proiectului, si aceasta se poate realiza fie prin cash - cu ocazia unei intalniri, fie prin transfer bancar / ordin de plata.

Exista costuri ascunse asociate serviciului de web design ?

Intrucat cadem de la inceput de acord asupra parametrilor site-ului, iar o data ce ambele parti au semnat un contract pentru proiectul de web design, mentenanta sau optimizare si promovare, pretul stabilit va fi cel final.

De ce nu este foarte recomandata realizarea site-urilor in Flash si nici utilizarea de butoane Flash ?

In procesul de obtinere de informatii intra si link-urile din meniuri, care nu se vad catre ce pagini sunt directionate.    Atributul "object" caracteristic codarii Flash e vazuta ca o imagine despre care nu pot obtine prea multe informatii (care sunt vitale).Cu Flash se pot obtine efecte spectaculoase, dar printre dezavantaje se numara si incarcarea greoaie (si necesita conexiuni foarte bune si resurse suficiente), dar si faptul ca sunt dificil de optimizat si indexat.
Atributul "object" caracteristic codarii Flash e vazuta ca o imagine despre care nu pot obtine prea multe informatii (care sunt vitale).
In procesul de obtinere de informatii intra si link-urile din meniuri, care nu se vad catre ce pagini sunt directionate.

Cine suntem?

 

Compania PROwebdesign a fost creată cu scopul de a te ajuta să îți crești afacerea cît mai rapid și eficient promovându-te pe online.

Facebook

Instagram

Contactează-ne

Pentru consultații sau sugestii și reclamații ne poți contacta: 

  

Republica Moldova, mun. Chişinău
  str. București 23a, of.401
  fix: +373 22 008 715
  mobil: +373 78 008 715
  email: prowebdesign.md@gmail.com
  skype: prowebdesign.md